Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Leto na Šariši

Dátum: 28.06.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1080
Leto na Šariši

Tlačová správa

Prešov, 23.6.2017

Leto v Regióne Šariš ponúka množstvo príležitostí pre trávenie voľného času pre obyvateľov regiónu, aj pre jeho návštevníkov z blízka a ďaleka. Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Šariš podporuje rozvoj cestovného ruchu na svojom území a pre letné obdobie sa jej podarilo zhrnúť väčšinu podujatí „pod jednu strechu“. O tom, čo ponúka cestovný ruch v štyroch mestách - Prešov, Sabinov, Lipany, Veľký Šariš, ale aj v obci Drienica a subdestinácii Slovenské opálové bane informuje prostredníctvom kalendára podujatí.

Subdestinácie OOCR Región Šariš vybrali tie najzaujímavejšie podujatia, výstavy, súťaže a aktivity, ktoré počas letnej sezóny pripravili pre svojich obyvateľov a návštevníkov. Ešte pred prázdninami otvorí mesto Veľký Šariš novú expozíciu venovanú dejinám hradu Šariš, pred štôlňou Jozef (Slovenské opálové bane) sa stretnú turisti pri príležitosti 1. výročia posvätenia baníckeho kríža, v Prešove odštartuje prehliadkou historických vozidiel Šarišský okruh veteránov a lákadlom Multižánrového hudobného festivalu „Pohodička“ v Lipanoch bude tento rok hlavné hviezda Dara Rolins. Počas prázdnin budú veľkým lákadlom podujatia Sabinovského kultúrneho leta a Dni obce Drienica.


Kontakt pre médiá: Lenka Eliáš Čuchtová, Destinačný manažér OOCR Región Šariš

Tel.: +421 905 169 381, Mail: info@regionsaris.sk

Informácie o OOCR Región Šariš: http://oocr.weebly.com/

Brožurka . pdf 30MB


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.