Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Deň Rodiny v MŠ Centum

Dátum: 07.06.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1039
Deň Rodiny v MŠ Centum

Rodina je pre každého z nás tým najväčším darom. Pri príležitosti osláv Dňa rodiny sme strávili dňa 30. 5. 2017 spoločné popoludnie plné zábavy a tvorivosti.  Za spolupráce 1. Stavebnej sporiteľne, rodičov, detí a animátorov občianskeho združenia Dračia stopa sa aj napriek nepriaznivému počasiu podarilo pekne osláviť tento deň. Pri tejto príležitosti sa uskutočnilo aj vyhodnotenie a ocenenie zberu viečok Sabi, tetrapakov a zberu papiera.

Veľké poďakovanie patrí rodičovi p. Lopuchovskému, zástupcovi SSP, ktorý skĺbil toto podujatie s  ďalšou aktivitou ,,Nakresli lišiaka a vyhraj!“ Po vyhodnotení sa rodičia presunuli do priestorov 1. pavilónu MŠ a svoj voľný čas spolu s deťmi strávili s animátormi Dračej stopy pri bublinkovej show, tvorivých dielňach a animátori deti potešili maľbou na tvár. Všetkým sponzorom, rodičovskému združeniu za zrealizovanú aktivitu ďakujeme.

Silvia Kyseľová

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.