Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí konania vo veci posudzovania predpokladaných vplyvov na životné prostredie zámeru navrhovanej činnosti „Rekreačná zóna Lipany“

SÚBOR
Dátum: 24.11.2020
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 383

Navrhovateľ – Mesto Lipany doručil Okresnému úradu  Prešov, odboru starostlivosti o životné prostredie, ako príslušnému orgánu posudzovania vplyvov na životné prostredie podľa § 22 a podľa §29 odst.1 písm. a) zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) zámer navrhovanej činnosti „Rekreačná zóna Lipany“ vypracovaný podľa Prílohy č.9 k zákonu.
Uvedený zámer navrhovanej činnosti je zverejnený na internetovej stránke MŽP SR https://www.minv.sk/?posudzovanie-vplyvov-na-zivotne-prostredie-3 a na stránke https://www.enviroportal.sk v časti EIA/SEA.

Mesto Lipany ako dotknutá obec v súlade s §23 ods.3 zákona týmto informuje verejnosť o zámere navrhovanej činnosti „Rekreačná zóna Lipany“. Verejnosť môže do predmetného zámeru navrhovanej činnosti nahliadnuť na uvedenej internetovej stránke.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Oznámenie o začatí konania [PDF 62.06K] Veľkosť: 62.1 kB Formát: pdf Dátum: 22.12.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.