Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mikuláš s burzou hračiek

Dátum: 18.02.2020
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 602
Mikuláš s burzou hračiek

V mestskej športovej hale pri Základnej škole na Hviezdoslavovej ulici sa 4. decembra konalo podujatie Mikulášske všeličo spojené s burzou hračiek. Na 7. ročníku sa zišlo dvadsať súťažiacich päťčlenných družstiev detí zo školských klubov základných škôl nášho regiónu, a to Brezovica, Ďačov, Dubovica, Krásna Lúka, Krivany, Lipany, Hviezdoslavova 1 (I.- IV. oddelenie), Lipany, Komenského 113 (I.- IV. oddelenie a VII. oddelenie), Pečovská Nová Ves, Poloma, Rožkovanya Torysa.Všetci prítomní prešli jednotlivými stanovišťami, na ktorých si navzájom zmerali sily, športové výkony, tvorivosť, vynaliezavosť, vedomosti, ale aj vytrvalosť či šťastie. 

Ako usporiadatelia projektu ďakujeme deťom a ich rodičom za to, že nás podporili. Spoločne vybrali rôzne hračky, puzzle, detské karty, knižky a, samozrejme, nechýbali ani plyšové zvieratká. Veríme, že mnohé deti sa potešili hračkám, ktoré dostali druhú šancu a aj keď už neboli nové, splnia svoj účel v jednotlivých oddeleniach školských klubov. Naše poďakovanie patrí aj Komunitnej nadácii Modrá Torysa, ktorá prispela finančnou čiastkou, a tak si deti do ŠKD okrem starších hračiek mohli odniesť aj úplne nové. Ďakujeme aj vedeniu mesta Lipany za pomoc pri zabezpečovaní propagačných predmetov o našom mestečku, ako aj jednotlivým starostom okolitých obcí, riaditeľom základných škôl, ktorí akciu podporili.

Eva Lipovská, vychovávateľka ŠKD pri ZŠ, Hviezdoslavova 1

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.