Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Valentínsky volejbalový turnaj

Dátum: 04.04.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1004
Valentínsky volejbalový turnaj

Traja muži a tri ženy je už tradične zostava družstiev volejbalového Valentínskeho turnaja. Dňa 24.februára sa uskutočnil 8.ročník za veľkej pomoci mesta Lipany prostredníctvom KN Modrá Torysa a ZŠ Komenského 113 pod vedením p. riaditeľa M. Polomského, ktorý zapožičal na túto krásnu akciu obe telocvične. Ďakujeme J

Na turnaji sa zišlo 10 družstiev z hornotoryského regiónu, ktoré medzi sebou bojovali o víťazné poháre, diplomy i zaujímavé ceny. Z družstiev Krivany“69“, Gymko, FLY, Texas Brezovica, VK MIX Orange a Mladosť sa najviac tešilo družstvo VK MIX REd, ktoré obsadilo krásne 4.miesto, a ktoré si okrem iných cien odnieslo aj 3kg zaváraných uhoriek, na ktoré si „brúsilo zúbky“ nie jedno družstvo.

Na 3. bronzovom mieste  skončili hráči družstva  PRIM3, 2.strieborné miesto obsadili hráči družstva Predátors z Lipian, no a prvenstvo si vybojovali hráči z družstva AJAJAJ zo Sabinova.

Na záver by som sa chcela poďakovať všetkým sponzorom a aj celému organizačnému tímu VK MIX za prípravu občerstvenia pre všetkýchhráčov a priateľov volejbalu.

Gabriela Kocúreková        VK MIX

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.