Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

15. ročník Vianočného volejbalového turnaja zmiešaných družstiev

Dátum: 07.02.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 640
15. ročník Vianočného volejbalového turnaja zmiešaných družstiev

Tak ako už štrnásťkrát v predchádzajúcich rokoch aj túto zimu sa po vianočných sviatkoch uskutočnil v našom meste volejbalový turnaj zmiešaných družstiev. Zúčastnilo sa ho spolu 105 hráčov v 15 družstvách nielen z nášho mesta, ale aj z bližších či vzdialenejších miest – Sabinova, Prešova, Spišskej Novej Vsi, Senca, ba dokonca sa k nám pripojil aj hráč zo vzdialenej Kolumbie Andres Sanchez.

Z troch základných skupín po odohraní 30 zápasov postúpili do finálových bojov o celkové víťazstvo družstvá Sabinovské Šupy, Ajajaj a MRI, o 4. až 6. miesto bojovali Sun Hit, Indivíduá a Kampus. Celkovým víťazom turnaja sa stali MRI, po nich potom nasledovali Sabinovské Šupy, Ajajaj, Kampus, Indivíduá a Sun Hit.

Organizátorom podujatia bola domáca TJ Mladosť Lipany, sponzormi mesto Lipany (Grantový program), ZŠ Komenského 113 Lipany, SOŠ Lipany, TJ Mladosť Lipany a Hanka Šandalová. Týmto sa chcem v mene organizátorov poďakovať všetkým zúčastneným za ich odhodlané výkony a všetkým sponzorom za ich ochotu podporovať takéto športové stretnutia.

 (pt)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.