Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Babička roka 2017

Dátum: 23.11.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1267
Babička roka 2017

V komornom prostredí kultúrneho centra v Sabinove sa 8. novembra  uskutočnilo podujatie pod názvom Babička roka 2017. Organizátormi tohto podujatia boli okresné organizácie Únie žien a Jednoty dôchodcov Slovenska. Obe organizácie  majú v okrese Sabinov po šesť základných organizácií.

 Každá ZO podala návrhy na svoje tipy naj babičky. Za Úniu žien Lipany bola navrhnutá p. Alžbeta Dušičková  a za Jednotu dôchodcov p. Anna Šimová. Obe  členky sme navrhli za  ich celoživotnú prácu a hlavne za aktivitu v oboch organizáciách. Obidve prežívajú svoju jeseň života, ale svojou energiou, elánom sú vzorom pre mladšie ženy.

Podujatie kultivovane konferovali  predsedníčka Únie žien Eva Arvayová a predseda Jednoty dôchodcov Ján Lipták. Každá z navrhnutých sa mohla (nepovinne)  predstaviť zaujímavou aktivitou, či už spevom, prednesom, ľudovým rozprávaním. Aj naše reprezentantky  sa  prezentovali svojimi záujmovými koníčkami a záľubami.

Bolo to veľmi milé podujatie s pokračovaním na ďalší rok. Porota víťazku nevyhlásila, lebo všetky zúčastnené babičky boli a sú naj. Podujatie Babička roka 2017 bolo  formou poďakovania ženám za ich aktivity, za ich prínos pre nás všetkých. Obom našim babičkám želáme pekné zdravie, aby nás aj naďalej tešili svojou prítomnosťou.                                                                                                  

Ľudmila Hrabčáková           

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.