Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Keď láska k autám vyhráva

Dátum: 11.09.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 820
Keď láska k autám vyhráva

V sobotu 29. júla sa uskutočnil v našom meste 1. ročník stretnutia autičkárov Tuning zraz Lipany. Podujatie sa konalo v areáli bývalej SAD, kde akciu prišlo podporiť viac ako 700 nadšencov. Pripravená bola rezervácia miest v areáli, kde sa registrovalo 70 automobilov a celkovo 120 áut bolo vystavených na ploche areálu. Išlo o zraz milovníkov áut, na ktorom mohli účastníci ukázať svoje úpravy na autách, pochváliť sa nimi, poprípade poradiť ostatným alebo inšpirovať sa.

Organizátori pripravili pre samotných účastníkov mnoho súťažných disciplín, ako napríklad Show &Shine, kde sa hodnotila úprava a vzhľad vozidla. Pripravené bolo aj meranie audio a meranie hlučnosti výfukov vďaka chlapcom z Audio Cup Slovakia. V jednotlivých súťažných disciplínach boli tí najlepší ohodnotení cenami organizátora a trofejami 1. ročníka Tuning zraz Lipany. Návštevníci sa mohli zapojiť do sprievodných súťažných disciplín, ako mechanik zrazu, tombola (týmto ďakujeme aj sponzorom), kde si na svoje prišli nielen samotní autičkári. Celkové poďakovanie patrí hlavnému organizátorovi Miroslavovi Kaščákovi a autičkárskemu klubu CarGarageFamily, ktorí už teraz premýšľajú nad prípravami na ďalší ročník Tuning zraz Lipany 2018. Tešíme sa na vás.

Organizátori Tuning zraz Lipany

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.