Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

SARIA SILVIS

GALÉRIA SÚBOR
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1603
SARIA SILVIS

Ženský spevácky zbor Saria Silvis Lipany.

Zbor vznikol v roku 2020, tvoria ho všetky bývalé členky zboru Septemthillis. Myšlienka sa zrodila na oslave 30. výročia, kedy dievčatá znovu zatúžili spievať, vrátiť sa do starých dobrých zborových čias. Spev a hudba pomáha prekonať mnohé životné situácie, na chvíľu odísť z reality a prežiť krásno pomocou umenia.
V tomto období je to veľmi potrebné a nie je to ľahké stretávať sa a pracovať na zborových skladbách. Dievčatá pochádzajú z rôznych kútov Slovenska, majú svoj život, rodiny. Ale keď sa chce a je tam silná láska ku spievaniu, všetko sa dá. Presne toho príkladom sú aj dievčatá zo zboru Saria Silvis. Za ten krátky čas sme sa stihli zapojiť do medzinárodného projektu „ Hudba bez hraníc „ kde spoločne so zbormi z 10 krajín / PL, ČR, Malta, USA, IT, Rusko, Ukrajina, Srbsko, Filipíny, SK / sme naspievali spoločnú skladbu Better world.
Zbor obdržal zlatú medailu na medzinárodnom festivale Mundus Cantat Sopot 2021, na ktorom súťažil formou - online. A zlatú medailu na medzinárodnom festivale J. Świdra v Cieszyne.

Verím, že ak situácia dovolí a bude možné stretnúť sa na živom vystúpení, prijmete všetci priaznivci zborového umenia našu pozvánku.

zborm. Gabriela Pintérová

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Slowacja złoty dyplom Veľkosť: 519.8 kB Formát: pdf Dátum: 31.12.2021
Słowacja Veľkosť: 10.6 MB Formát: pdf Dátum: 31.12.2021
DYPLOM ONLINE_Female Choir Saria Silvis Veľkosť: 7.95 MB Formát: pdf Dátum: 31.12.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.