Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Lipany rozkvitli

Dátum: 10.07.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 983
Lipany rozkvitli

Pekné počasie je v plnom prúde a väčšinu dňa trávime vonku, kde čerpáme energiu po dlhej zime a chladnej jari. Prechádzkami nepovzbudzujeme len fyzickú, ale hlavne psychickú kondíciu. A tá psychická kondícia je hlavne stretávanie sa milých a príjemných ľudí a spoločné „kochanie sa“ pekným prostredím.

Ako ste si už určite všimli, naše mesto získava nový vzhľad, a to vďaka novej kvetinovej výzdobe. Snažíme sa o skrášlenie a zútulnenie nášho mestečka, aby ste sa v ňom cítili čo najlepšie a návštevníci mohli o ňom rozprávať ako o krásnom meste plnom kvetov. Naše veľké poďakovanie patrí hlavne mestu za ochotu investovať do výzdoby a taktiež kolektívu Miloša Smetanu za usilovnú a namáhavú prácu. Chcem vás všetkých poprosiť, aby sme sa o výzdobu našom meste starali, to znamená, aby sme ju neničili, ale chránili.

Milé slovo a pochvala pracovníkov, ktorí sa starajú o zeleň a kvety, určite poteší. Áno, sú v meste aj nedostatky, hlavne čo sa týka kosenia trávnatých priestranstiev. Máme sťažnosti na nedostatočné kosenie, ale podmienky pre rast trávy sú v tomto období priam ideálne a nestíha sa kosiť. Všetky časti  mesta sa však postupne ďalej kosia. A na záver jedna myšlienka: Nepýtajte sa mesta, čo urobí pre vás, ale opýtajte sa sami seba, čo vy urobíte pre svoje mesto.

Peter Kandráč

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.