Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Hráči SbK Lipany získali 5 medailí v Debrecíne

Dátum: 12.11.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 891
Hráči SbK Lipany získali 5 medailí v Debrecíne

Začiatkom novembra sa veľká výprava našich crossmintonových hráčov zúčastnila medzinárodného turnaja v maďarskom Debrecíne. Na prázdno neobišli a domov si odniesli päť cenných kovov v rôznych kategóriách.

V hlavnej mužskej kategórii sa presadil Vladimír Pjecha, keď vypadol až v semifinále s maďarským hráčom D. Kozárim a obsadil pekné tretie miesto. Vo štvorhre sa na stupeň víťazov prebojoval aj pár Jozef Puškáš a Vladimír Pjecha, keď nestačili iba na neskorších víťazov G. Rácz, L. Rácz a v semifinále im podľahli 0:2 na sety. Ďalšiu bronzovú medailu získala medzi dievčatami do osemnásť rokov Katarína Daduľáková, ktorá svoju základnú skupinu jednoznačne ovládla, no v semifinále nestačila maďarskej hráčke a podľahla jej 0:2 na sety. Až dvaja naši hráči vystúpili na stupne víťazov v kategórii chlapcov do štrnásť rokov. Jediné zlato pre Lipany získal Gabriel Legath, ktorý nenašiel premožiteľa. Posledný bronz získal aj Viliam Kopilec, ktorý tiež vyhral základnú skupinu, no semifinále mu nevyšlo. Projekt je podporený z rozpočtu Prešovského samosprávneho kraja.

Silvia Hiščáková

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.