Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výsledok obchodnej verejnej súťaže

Dátum: 27.01.2020
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 193

VÝSLEDOK OBCHODNEJ VEREJNEJ SÚŤAŽE

o najvhodnejší návrh na uzatvorenie nájomnej zmluvy na nebytový priestor, ktorý sa nachádza na prízemí budovy Domu služieb – Luníka

Úspešným uchádzačom v obchodnej verejnej súťaži (ďalej len OVS) o najvhodnejší návrh na uzatvorenie nájomnej zmluvy na nebytový priestor, ktorý je vo vlastníctve mesta Lipany (Dom služieb - Luník) je:

Titul, meno a priezvisko: Bc. Viera Bujňačková

Adresa: --------------- 082 71 Lipany

V súlade s ustanovením bodu 11. OVS kritériami hodnotenia súťažných návrhov na nájom nebytového priestoru boli výška ponúknutého nájomného, podnikateľský zámer a nedostatkové služby v meste.

Podľa ustanovenia bodu 5. OVS ponúkaná cena nájomného za m² plochy nebytového priestoru nesmela byť nižšia ako minimálna cena za nájom nebytového priestoru uvedená v bode 2. vyhlásenia OVS pre daný typ prevádzky v súlade s ustanovením článku 4, bodom 3 pre lokalitu II. Zásad nájmu nebytových priestorov vo vlastníctve mesta Lipany v znení účinnom od 1.1.2020.

Úspešný uchádzač ponúkol využitie nebytového priestoru (prevádzky) na účel prevádzkovania služieb v oblasti fyzioterapie na základe riešenia porúch pohybového aparátu. Za priestor prevádzky ponúkol úspešný uchádzač nájomné vo výške 29,50 EUR za 1 m² výmery prevádzky ročne.

V Lipanoch 27.1.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.