Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

STK Lipany

GALÉRIA
Dátum: 08.03.2022
Autor: Martina Čekanová
Počet videní: 1393
STK Lipany

Predstavenie novej firmy- STK v Lipanoch

Predstavujeme novú firmu v Lipanoch

Priemyselný park v Lipanoch sa rozrastá a napĺňa. Pozorujeme tam čulý stavebný ruch, niektoré firmy tam pôsobia už dlhšiu dobu, niektoré  budujú nové objekty na rozšírenie svojej činnosti, ale vznikajú aj nové. V Aktualitách lipianskej radnice  predstavujeme novú spoločnosť, ktorá začína v Lipanoch pôsobiť a o základné informácie sme požiadali jedného zo štatutárov a majiteľov spoločnosti Slavomíra Dinisa.

Činnosť našej spoločnosti (pozn.: Tatramex spol. s r. o.) je zameraná predovšetkým na poskytovanie verejných služieb, k akým nepochybne patrí aj povinná technická kontrola, emisná kontrola vozidiel všetkých kategórií (motocykle, osobné vozidlá, nákladné vozidlá do 3,5 t a  nad 3,5 t, prípojné vozidlá, autobusy, traktory, pracovné stroje) a kontrola originality.

Kedy ste sa rozhodli začať podnikať v tejto oblasti, čo vás k tomu viedlo?

Rozhodnutie vybudovať komplexnú stanicu technickej kontroly vzniklo úplne spontánne, zhruba pred 3 rokmi, a to na základe skutočnosti, že v tejto spádovej oblasti, Lipany a okolie, na trhu chýba poskytovateľ tohto typu služieb. Preto sme sa rozhodli ľuďom z nášho okolia ju priblížiť a urobiť dostupnejšou práve v meste Lipany, aby nemuseli cestovať za touto službou do vzdialenejších miest.

Aké služby či práce budete poskytovať svojim zákazníkom?

Nášmu zákazníkovi bude poskytnutá pod jednou strechou kompletná služba technickej kontroly, emisnej kontroly, kontroly originality. Pre zákazníka sú v prevádzke pripravené dve stojiská technickej kontroly, štyri stojiská emisnej kontroly,  jedno vonkajšie stojisko a jedno osobitné stojisko pre kontrolu originality. Stanica technickej kontroly je vybavená najnovšími modernými technológiami a profesionálnym personálom. Objednávkový systém prebieha priamo v budove STK, telefonicky alebo online. Pri vyššom počte stojísk sa zrýchli celkový priebeh technickej kontroly a zabezpečí sa kontinuálny priebeh realizácie prác bez výraznejších čakacích dôb. Zákazníci tak nestrávia pri vybavení technickej kontroly svojho vozidla dlhé hodiny, čo bola pre nás absolútna priorita.

Koľko ľudí zamestnáte a na akých pracovných pozíciách?

Aktuálne máme zamestnaných 6 technických pracovníkov, ktorí sú rozmiestnení proporčne na jednotlivých stojiskách a 1 administratívnu pracovníčku. Počet technických pracovníkov sa bude postupne navyšovať po absolvovaní potrebných školení a skúšok. Dôležitá je pre nás spokojnosť a čas zákazníka.

Plánujete v budúcnosti rozširovať predmet činnosti vašej firmy?

Naša spoločnosť bude rozširovať svoje služby s ohľadom na vývoj v tejto oblasti tak, aby boli zohľadnené v čo najväčšej miere potreby zákazníka.

Vzhľadom na neustále sa vyvíjajúci automobilový priemysel a s tým súvisiaci nárast elektromobilov sa bude naša spoločnosť rozvíjať určite aj týmto smerom.

Chceli by ste niečo odkázať svojim budúcim zákazníkom?

Úplne nová stanica technickej kontroly s modernými priestormi, milým, ústretovým a odborne spôsobilým personálom poskytuje technickú kontrolu vozidiel v čo najkratšej čakacej dobe vďaka najmodernejšej technológii a vyššiemu počtu stojísk. Termín kontroly vášho auta si môžete dohodnúť na tel. č.: 0948 888 008 priamo na stanici technickej kontroly alebo prostredníctvom online objednávkového systému na webovej stránke www.stklipany.eu, kde nájdete aj bližšie informácie a radi zodpovieme aj na vaše prípadné otázky. Stanica technickej kontroly v Priemyselnom parku Lipany bude otvorená začiatkom marca tohto roku.

                                                                                                          Viera Urdová

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.