Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Víťazný štart našich seniorov

Dátum: 30.06.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 971
Víťazný štart našich seniorov

Jednota dôchodcov Slovenska organizuje  športové hry pre svojich členov a to  v členení  na okresné, krajské a celoslovenské.  Okresné kolo sa tohto roku uskutočnilo  31. mája. Organizáciou  bola poverená ZO Jednoty dôchodcov v  Orkucanoch.  Športové hry prebiehali

v priestoroch ZŠ na ulici Komenského v Sabinove. Súťažilo 6  tímov. Každý tím mal štvorčlenné družstvo v kategórii muži  a štvorčlenné družstvo v kategórii  ženy. Naše družstvá v oboch kategóriách obsadili krásne 1. miesto a postupujú do krajského kola športových hier, ktoré sa uskutočnia 28. júna v  Giraltovciach.  Víťazom srdečne blahoželáme a zároveň ďakujeme. Oceňujeme ich ochotu, športové nadšenie a zmysel pre kolektívnu činnosť.  Osobitné ocenenie patrí  nášmu Jánovi Kreitlerovi, ktorý bol vyhodnotený ako najlepší účastník športových hier. V krajskej súťaži im želáme úspešný štart, pohodu a radosť zo športového zápolenia.

Okresné športové hry mali  vynikajúce  organizačné zabezpečenie. V mene zúčastnených športovcov  a výboru ZO JDS v Lipanoch sa chcem poďakovať  organizátorom za veľmi dobrú organizáciu,  za hladký priebeh súťaží, ústretovosť a pohostinnosť.                                                                                                                   

Ľudmila   Hrabčáková,  členka JDS

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.