Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Venované ženám

Dátum: 13.03.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 784
Venované ženám

Zastavme sa dnes na chvíľu vo víre všedností a neodkladných povinností a chyťme do dlaní ruku ženy. Láskajme ju tak, ako ona vie pohladiť, milujme ju tak, ako ona všetkých naokolo miluje. Sadnime si blízko nej a vyjadrime svoj obdiv.

Aj Boh spojil oblosť mesiaca, chvenie trávy, vôňu kvetov, prítulnosť a veselosť slnečného lúča, slzy rosy, sladkosť medu, ale i márnivosť páva a všetky tieto vlastnosti vložil do bytosti zvanej žena.

Medzinárodný deň žien sme v Mestskej galérii v Lipanoch oslávili krásnym programom, ktorý si pripravili deti z materskej školy na Námestí sv. Martina. Program bol naozaj pestrý - známe melódie ľudových piesni, básničky pre mamičky, tance, dramatizácia rozprávok, detský smiech a veľa farieb a zaujímavých kostýmov, to všetko potešilo mamičky a vytlačilo aj slzy na líčko.

Milé naše ženy, prajem Vám, aby ste boli predovšetkým hrdé na to, že ste ženy, matky, babičky, aby ste z úst detí počuli len milé slová ,,mamka ďakujem ti za všetko“, aby vaše oči nepoznali slzy a aby vaše dlane rozdávali teplo a lásku. Nech nepoznáte, že život je ťažký, ale krásny, nech nepocítite, čo je to zrada a zlý priateľ, ale aby sa vo vašom živote uplatňovala len taká násobilka, ktorá delí starosti, umocňuje lásku, odmocňuje nenávisť a aby vám pri konečnom sčítaní vyšla rovnica krásne prežitého života.

Zuzana Štelbaská, Beáta Višňovská

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.