Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Darcovia krvi opäť v akcii

Dátum: 03.10.2016
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1177
Darcovia krvi opäť v akcii
Už tradične sa uskutočnil v Lipanoch jesenný výjazdový odber krvi. Tentokrát to bolo 7.9.2016 v mestskej galérii. Ráno o ôsmej hodine začali prichádzať prví darcovia a čo je potešiteľné, medzi nimi boli aj prvodarcovia. Priebeh odberu bol pokojný a úspešný. Svoju drahocennú krv darovalo 43 darcov krvi. Všetci si uvedomujeme, že darcovstvo krvi je najhumánnejšie aktivita, akej je schopný len človek. Darca sa nepýta komu, prečo, začo – on sa pýta kedy? O to viac treba poďakovať, pretože v letnom období je spotreba krvi znásobená kvôli nehodám a úrazom na cestách, v prírode i doma, takže je potrebná väčšia zásoby krvi v nemocniciach i na transfúznej stanici. 
Vážení darcovia, prijmite naše veľké poďakovanie za vašu ochotu a nezištnosť, prajme vám pevné zdravie, šťastie a úspechy v živote. K úspešnému priebehu odberu krvi prispeli aj sponzori nášho mesta Peter Križalkovič, Milk – Agro Sabinov, mesto Lipany, Potraviny Ohník. Patrí vám srdečná vďaka...
Juraj Bicko, predseda MS SČS 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.