Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Európsky deň rodičov a škôl v materskej škole

Dátum: 14.12.2016
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1122
Európsky deň rodičov a škôl  v materskej škole

Družná a priateľská atmosféra plná stretnutí, detských i dospelých usmiatych tvárí – tak by sa jednou vetou dal zhodnotiť Európsky deň rodičov a škôl, ktorý 19.10.2016 prebiehal v priestoroch Materskej školy na Námestí  sv. Martina v Lipanoch. Ako každoročne, aj tento rok sme jesenné brány našej školy otvorili rodičom a priateľom a priestory školy sme premenili na „tvorivý ateliér“.

Ponuka bola pestrá - zhotovovanie jesenných interiérových ozdôb, dekorácií, vencov, obrazov a rôznych výtvorov z prírodnín, ktoré si rodičia odnášali do svojich príbytkov. K príjemnej atmosfére prispelo aj malé občerstvenie v podobe rôznych jesenných dobrôt – lokší, slivkových, orechových, jablkových koláčikov i jesenného ovocia. Túto našu aktivitu  prišli svojou účasťou podporiť aj prednosta mestského úradu Mgr. Emil Jacko a za Školský úrad v Lipanoch sa ho zúčastnila Mgr. Anna Špyrková.

Chceme sa poďakovať nášmu rodičovskému združeniu, Školskej jedálni Hviezdoslavova Lipany, našim mamičkám a babičkám, bez ktorých by sa nám nepodarilo zabezpečiť toto milé podujatie ako sme si predstavovali.

 

Mária Urbanová, riaditeľka školy

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.