Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

10. ročník volejbalového turnaja 17. novembra

Dátum: 07.12.2017
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 995
10. ročník volejbalového turnaja 17. novembra

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a aj tento rok sa volejbalisti z Lipian a okolia stretli už na 10. ročníku volejbalového turnaja, ktorý sa uskutočnil pri príležitosti Dňa študentstva. Tento jubilejný ročník sa konal presne v piatok 17. novembra za podpory Grantového programu mesta Lipany. Desať prihlásených družstiev si meralo svoje sily počas 20-tich zápasov v základných skupinách. O víťazovi sa rozhodovalo v ďalších 2 zápasoch. Ten, kto mal najviac síl a trpezlivosti, bojoval o víťazstvo v podvečerných hodinách.

Konečným víťazom  jubilejného 10. ročníka sa stalo družstvo MRI, ktoré si meralo sily v boji o 1. miesto s družstvom LOPTOŠI. Výkony jednotlivých športovcov boli vyrovnané, o čom svedčilo aj to, že LOPTOŠI v treťom rozhodujúcom sete prehrali len o 1 bod. Boj o umiestnenia bol skutočne veľmi napínavý a na 3. mieste sa umiestnilo družstvo MIZUNO, ktoré porazilo družstvo AJAJAJ zo Sabinova.

Voľný deň a pohodlie domova vymenili mnohí za deň plný športu a utužovania nových priateľstiev. Zmerať svoje sily, ale aj prežiť jeden opäť veľmi zaujímavý deň plný pohybu, si prišli aj hráči družstiev TJ Mladosť Lipany, ZAJACE, VK MIX Orange, VK MIX Red, SUN HIT a ZŠ Komenského. 

Zvláštne poďakovanie patrí tým, ktorí sa podieľali na príprave a organizácii tohto náročného turnaja a v neposlednej miere riaditeľovi školy Mgr. Marcelovi Polomskému, ktorý nám umožnil uskutočniť tento turnaj v priestoroch oboch telocviční školy. 

Niektorí sa vracajú, iní odchádzajú, ale záujem o volejbal v našom meste neutícha, čo nás organizátorov veľmi teší. Aj naďalej máme snahu podporovať záujem o pohyb v našom meste a touto cestou chceme vyzvať aj nových záujemcov o volejbal, nech sa neboja prísť medzi nás! Čakáme vás každý pondelok v čase od 19.30 h vo veľkej telocvični ZŠ, Komenského 13, Lipany.

        

Gabriela Mochňáková


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.