Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Ocenený časopis a úspešný bowling

Dátum: 31.01.2020
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1011
Ocenený časopis a úspešný bowling

Regionálna organizácia Slovenského syndikátu novinárov v Prešove v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom ocenili 4. decembra 2019 najlepšie stredoškolské časopisy kraja. Konkurencia bola silná, súťažilo 21 skvelých stredoškolských časopisov z rôznych kútov nášho kraja, ktoré dokazujú záujem mladých ľudí o literárnu tvorbu, chuť na sebe pracovať, kreatívne tvoriť a prinášať informácie o dianí v školách a v kraji.

Náš časopis Elán bol ocenený dvakrát. V celkovom hodnotení sme sa umiestnili v striebornom pásme. Porota udelila aj špeciálne ocenenia. Jedno z nich bolo za kreativitu, ktoré sme dostali práve my.

V decembri sme dostali pozvánku aj na bowlingový turnaj stredných odborných škôl a gymnázií v Starej Ľubovni. Našu školu reprezentovali Adam Masliš, ktorý sa umiestnil na 4. mieste a  Aneta Trojanovičová, ktorá postúpila z 1. miesta na krajské kolo v Prešove. V silnej konkurencii zvíťazila Aneta aj v krajskom kole a právom jej patrí 1. miesto.

Vianoce vždy boli a budú najkrajším obdobím v roku. Dokážu svojou zvláštne čarovnou mocou vyvolať úsmev na každej detskej tvári. Spolu s deťmi z Materskej školy na Námestí sv. Martina sme prežívali predvianočný čas. K vianočnej atmosfére sme prispeli vianočným a snehovým pečivom, medovníčkami a inými sladkými dobrotami. Aj v Základnej škole na Hviezdoslavovej ulici sme ponúkali nami upečené pečivo. Tešili sme sa, že svojou prácou môžeme robiť radosť druhým.

Karol Tkáč, riaditeľ SOŠ podnikania a služieb, Lipany

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.