Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Trikrát denne jeden...

Dátum: 28.06.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 924
Trikrát denne jeden...
To je názov jedinečnej knihy, ktorá mala prezentáciu v mestskej galérii 6. júna. Jej autorom je Kornel Brosch, st. – známy lipiansky detský lekár. Už názov knihy veľa napovedá o jej obsahu, lebo je typický medicínsky. Preto má ambíciu aj „liečiť“, minimálne ľudskú dušu. A ako? To niekoľkým desiatkam prítomných predstavil samotný autor knihy, Kornel Brosch, a to spôsobom jemu vlastným – s priateľským úsmevom, krátkymi vtipnými príbehmi z rôznych oblastí života, pretože, ako sám povedal: „Práve bežné životné situácie v rodine, v práci, v ambulancii, pri rôznych stretnutiach s priateľmi, pri dlhých cestách, napr. do Ríma, sú veľmi často inšpiráciou pre vznik rôznych vtipov.“ V závere krátkej, ale zaujímavej besedy bola možnosť knihu si zakúpiť a ako bonus autor mnohým záujemcov do nej napísal aj osobné venovanie.
V tejto veselej knižočke naozaj nájdeme tri vtipy na každý deň v roku, a to z prostredia zdravotníckeho, náboženského aj z bežného života.
 
Viera Urdová

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.