Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Naj dievča – Naj chlapec

Dátum: 23.02.2018
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 937
Naj dievča – Naj chlapec

Aj v tomto  školskom roku sa dňa 21. februára 2018 stretli školské kluby na 8. ročníku regionálnej súťaže Naj dievča – Naj chlapec.  Cieľom tohto podujatia bolo podporiť  a rozvíjať talent,  špecifické schopností u detí a prezentovať  sa na verejnosti.  Do súťaže sa zapojilo sedem školských klubov  z nášho regiónu a o titul Naj dievča – Naj chlapec sa uchádzalo 31 dievčat a chlapcov. Títo boli rozdelení do kategórií:   

Dievčatá : 1 . kategória:  3. – 4. ročník, 2. kategória : 1. – 2. ročník  

Chlapci: 1 .kategória  3. – 4. ročník,  2. kategória  1. – 2. ročník    

Dievčatá a chlapci sa predviedli v dvoch súťažných disciplínach – v prvej módnej prehliadke sa premenili na rozprávkové postavy  a v rytme hudby sa prešli po móle a zapózovali  pred publikom. V druhej voľnej disciplíne sa na javisku striedal tanec, spev, recitácia, ľudové rozprávanie,  hra na hudobnom nástroji. Odborná porota v zložení učiteľov ZUŠ pozorne sledovala jednotlivé vystúpenia a tých najlepších ocenila.

Titul Naj dievča získali:

Nela Mišenčíková - ŠKD Ploloma

Emma Kicková – ŠKD Rožkovany

Titul Naj chlapec získali:         

Tadeáš Ščerba – ŠKD Rožkovany

Peter Bujňaček – ŠKD Poloma

Zoznam ostatných ocenených si môžete pozrieť na https://zshviezdoslavova.edupage.org.

Za pekné vecné ceny patrí poďakovanie komunitnej nadácií Modrá Torysa a tiež všetkým vychovávateľkám, ktoré sa podieľali na príprave detí.

Mária Župová

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.