Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Niečo pre volejbalových nadšencov

Dátum: 21.10.2015
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1172
Niečo pre volejbalových nadšencov

V rámci Dní Lipian sa 4. septembra 2015 uskutočnil už tradičný volejbalový turnaj, ktorý sa posledných sedem rokov niesol pod názvom „Hans Ruedi Schreiber Cup“. Tohtoročný volejbalový turnaj však bol výnimočný tým, že to bol prvý ročník Memoriálu MUDr. Milana Gaľu  a záštitu nad týmto turnajom prevzal prednosta Mestského úradu v Lipanoch Mgr. Emil Jacko, ktorý tento turnaj za účasti manželky Márie Gaľovej a syna Milana Gaľu ml. oficiálne otvoril.

Bol som otcom myšlienky, aby sa volejbalový  konal v meste pod týmto názvom, čo som aj uviedol vo svojom príhovore. Zároveň som poukázal na to, že MUDr. Milan Gaľa bol nielen miestny, krajský či slovenský, ba až európsky politik, ale bol aj veľmi dobrý človek, kamarát, priateľ, aforista a športovec – volejbalista. Pre tieto svoje vlastnosti si plne zaslúži, aby si lipianski volejbalisti na neho zaspomínali a aby vznikla tradícia pripomínajúca tohto významného občana mesta Lipany a zanieteného športovca.

A teraz informácia o výsledkoch: volejbalového turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev, víťazom sa stalo družstvo TJ Mladosť Lipany. Na druhom mieste s umiestnilo družstvo VK MIX a na treťom mieste družstvo ZŠ Lipany Komenského 113.

Všetci zúčastnení zhodne konštatovali, že tento volejbalový turnaj bol zorganizovaný na veľmi dobrej úrovni a splnil svoj športový aj  spoločenský účel.

  Bohuslav Toporcer

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.