Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Aby každé dieťa malo rodinu

Dátum: 15.07.2015
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1200
Aby každé dieťa malo rodinu

Už niekoľko rokov sa organizácia Úsmev ako dar snaží o pomoc organizovaním verejnej finančnej zbierky. Jej výťažok je použitý na pomoc konkrétnym rodinám v zložitých životných situáciách, práve tam, kde hrozí rozpad rodiny.

 Na túto ušľachtilú činnosť sa podujali už tradične žiaci SOŠ v Lipanoch s prosbou o finančný príspevok pre tieto deti. Tohto roku sa pod vedením učiteľa Jaroslava Hanka podujali na zbierku títo žiaci:  J.  Plavnická, J. Figurová, K. Šechná, S. Verbovská, J. Marčišovská, G. Dlugošová, J. Ištvan, A. Bucková, M. Jaššová, P. Piskura, P. Turák, P. Šmajda,  Š. Džačovská, I. Dujavová, K. Hovančíková, I. Rybovič. Spoločnými silami vyzbierali  311,46 €, ktoré prispejú  k zlepšeniu  života  niektorých detí . Každého z nich hreje úžasný pocit, že mohli niekomu pomôcť. Okrem peňazí získali iný pohľad na svet ľudí, ktorí nedostali rodinné zázemie, a napriek tomu chcú v živote uspieť.

J. Plavnická, J. Figurová, SOŠ Lipany

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.