Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznam

Dátum: 07.07.2021
Autor: Mesto Lipany
Počet videní: 1085
Oznam

Národná banka Slovenska v spolupráci so Štatistickým úradom Slovenskej republiky uskutočňuje na Slovensku zisťovanie o financiách a spotrebe domácnosti 2021.

Pre rok 2021 do zisťovania bolo vybraných 473 samospráv, medzi nimi aj mesto Lipany a náhodným výberom bolo do zisťovania zaradených takmer 3900 domácností. Zisťovanie sa uskutoční v mesiacoch júl až október 2021. V tomto období môže vybrané domácnosti navštíviť pracovník poverený funkciou opytovateľa, ktorý je povinný preukázať sa preukazom zamestnanca ŠÚ SR a pozývacím listom podpísaným guvernérom NBS a predsedom ŠÚ SR.

Vybraná domácnosť bude vopred oslovená listom, kde bude uvedený kontakt na opytovateľa ako aj na príslušného vedúceho pre prípadne overenie. Všetky poskytnuté informácie budú spracované anonymne a využité výhradne pre štatistické a vedecké analýzy nekomerčného charakteru.

Podrobnejšie informácie sa môžete dozvedieť na stránke Štatistického úradu Slovenskej republiky na adrese www.statistics.sk alebo telefonicky na čísle 051/7735 321 – Ing. Iveta Popovcová.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.